By og land, hand i hand - I Vejle som i nye Drammen

Nye Drammen skal bygge hele kommunen. Krokstadelva og Berger, Strømsø og Bragernes - alle tettsteder er like viktige. Men hvordan lykkes vi med det? Fellesnemnda dro til Vejle i Danmark for å lære.

Publisert:

Veier til samspill med innbyggerne

Fellesnemnda og representanter fra tillitsvalgte og administrasjon i nye Drammen har hentet erfaringer og blitt inspirert fra en studietur til Danmark. Det gjelder ikke minst nye måter å involvere innbyggerne

Publisert:

Elisabeth Enger ansatt som prosjektrådmann

Elisabeth Enger (59) går fra stillingen som jernbanedirektør for å bli prosjektrådmann for nye Drammen kommune. Når den nye kommunen etableres 1. januar 2020 blir hun den nye kommunens rådmann.

Publisert:

Foreslår å etablere 12 arbeidsgrupper

I styringsdokumentet for å etablere nye Drammen kommune har rådmennene foreslått å etablere 12 arbeidsgrupper. Dokumentet skal vedtas i fellesnemnda 21. september.

Publisert:

En ambisiøs kommunikasjonsstrategi

Fellesnemnda for Nye Drammen kommune har gitt sin tilslutning til en ambisiøs kommunikasjonsstrategi fram mot 2020.

Publisert:

Oppgaveutvalg ble en suksess i Svelvik

Svelvik har i løpet av året hatt tre såkalte oppgaveutvalg for å fornye lokaldemokratiet. Evalueringen viser at de har vært en suksess.

Publisert:

Starter byggingen av den nye kommunen

Den store jobben med å bygge nye Drammen kommune er i gang. Torsdag hadde fellesnemnda første møte etter at nemnda ble konstituert før sommerferien.

Publisert:

Vi skal sammen bygge en av landets beste kommuner

– Sammen skal vi skape én av landets beste kommuner, sa Svelvik-ordfører Andreas Muri (H) da han åpnet det første felles kommunestyremøtet for politikerne i Nedre Eiker, Drammen og Svelvik.

Publisert:

Søker prosjektrådmann til nye Drammen kommune

Prosjektrådmannen skal lede arbeidet med å skape en organisasjon som oppleves slagkraftig, nytenkende, moderne og dynamisk, der man åpent finner fram til de beste løsninger. 1. januar 2020 blir stillingen permanent rådmann i kommunen.

Publisert: