Aktuelt fra Nye Drammen

Førjulsbesøk hos Aass bryggeri

Landets eldste bryggeri skinner i desembermørket. Det produseres på høygir. Aass er så mye, bryggeri, kulturhistorie, signalbygg, nasjonal og internasjonal merkevare, industripark og eiendomsutvikler.

Publisert:

Tenker nytt om folkestyret

Hvordan kan én stor kommune bli mer demokratisk enn tre kommuner hver for seg? I hele 2018 har en arbeidsgruppe som ser på det fremtidige lokaldemokratiet, arbeidet med dette spørsmålet. Sakte, men sikkert nærmer vi oss et svar.

Publisert:

Nye veinavn i fellesnemnda

74 veier får nye navn i Nye Dammen kommune. Blant annet SIF-legenden Inge Thun får en vei oppkalt etter seg i Drammen. Nå skal de tre kommunene behandle saken.

Publisert:

Mer demokrati, sterkere innflytelse

Et styrket lokaldemokrati handler om tre mål: Påvirkning, medvirkning og vitalisering. Merete Andrea Risan som leder arbeidsgruppen for lokaldemokrati i Nye Drammen, mener å ha funnet en nyskapende modell som brøyter vei.

Publisert:

Stedsutvikling til beste for innbyggerne

Alle grensene på kartet i de tre kommunene er fjernet, og så er kartet over Nye Drammen tegnet på nytt. Nå foreligger skissen over nye kommunedeler som gjør at hver enkelt kommunedel skal ha de samme forutsetningene for utvikling.

Publisert:

Organisering av den nye kommunen

Prosjektrådmann Elisabeth Enger tar de tillitsvalgte med på råd når organiseringen av den nye kommunen nå tar form. I et omfattende drøftingsnotat presenteres organisasjonen av nivå to i kommunen, etter at direktørnivået ble fastlagt tidligere i år.

Publisert:

Ramin-Osmundsen direktør for arbeid og inkludering

Manuela Ramin-Osmundsen (55) er ansatt som direktør for arbeid og inkludering. Hun har bred ledererfaring fra statlig virksomhet, og kommer nå fra stillingen som HR-sjef i Miljødirektoratet.

Publisert:

Ramin-Osmundsen direktør for arbeid og inkludering

Informasjonsmøter i Nye Drammen

Prosjektrådmann Elisabeth Enger vil de kommende dagene holde informasjonsmøter for ansatte i Svelvik, Drammen og Nedre Eiker kommuner.

Publisert:

12 områder og 17 verksteder med 1233 ansatte

Det er gjennomført 17 arbeidsverksteder fordelt på 12 tjenesteområder i Nye Drammen. Her er resultatet av det omfattende arbeidet som har involvert 1233 ansatte i Svelvik, Drammen og Nedre Eiker kommuner.

Publisert: