Aktuelt fra Nye Drammen

Utfordringer for barnevernet i ny kommune

Den nye kommunen får store utfordringer når det gjelder barnevern og barns oppvekst. En av årsakene er det store antallet barn som vokser opp i fattigdom.

Publisert:

Aktiviteter i april

Prosjektorganisasjonen for Nye Drammen kommune passerte denne uken 100 dager siden oppstart ved nyttår. En rekke prosjekter er i gang.

Publisert:

Aktiviteter i april

Barnevernet i Nye Drammen

Hvordan blir barnevernstjenesten i Nye Drammen kommune? Den første indikasjonen kan du få torsdag 12. april da et arbeidsverksted om fremtidens barnevernspolitikk arrangeres på Ambassadeur Scandic Hotell.

Publisert:

Vil ha innspill til nytt kommunevåpen

Når Svelvik, Nedre Eiker og Drammen blir felles kommune i 2020, trengs det nytt kommunevåpen. Alle forslag skal merkes med en unik tittel per forslag fra forslagsstiller.

Publisert:

Vil ha innspill til nytt kommunevåpen

Første av fire dialogmøter om lokaldemokrati

Det første av fire møter om lokaldemokrati ble holdt på Berger gård i går kveld, og de folkevalgte tok med seg mange innspill og ideer fra en kommune som har gått nye veier både når det gjelder involvering og innbyggermedvirkning.

Publisert:

Er vi sultne nok på den nye kommunens vegne?

Hvordan posisjonerer næringslivet seg i Svelvik, Drammen og Nedre Eiker når kommunegrensene blir borte? Er vi sultne nok i konkurransen med andre regioner rundt Oslo - i kampen om arbeidsplasser og innflyttere?

Publisert:

Tjenester i ny kommune

Et spennende og viktig arbeid om kvaliteten på de kommunale tjenestene i ny kommune, har startet. 160 engasjerte ansatte fra tre kommuner fylte auditoriet i Dronninggata 15 tirsdag ettermiddag.

Publisert: