Aktuelt fra Nye Drammen

Fellesnemnda venter med nytt kommunesymbol

Da fellesnemnda for Nye Drammen møttes i mars, bestemte et flertall å bruke «årringer – ringvirkninger» som symbol for den nye kommunen. På møtet torsdag 11. april var imidlertid fellesnemnda enige om å vente med innføringen av det nye symbolet fordi Drammen bystyre har bedt om en lovlighetskontroll.

Publisert:

Brenner du for næringsutvikling?

Ønsker du å være med på å utvikle, tilrettelegge og gjennomføre strategier og planer for næringsutviklingen i Drammensregionen? Kan du svare ja på disse spørsmålene, da bør du lese videre.

Publisert:

Dette blir virksomhetene i Nye Drammen kommune

Drøftingene om ledernivå 3 i Nye Drammen kommune er nå gjennomført, og prosjektrådmann Elisabeth Enger har besluttet at det skal være 81 virksomheter i den nye kommunen fra 1. januar 2020.

Publisert:

Fire dialogmøter - 300 deltakere

300 deltakere har deltatt i diskusjonene om ny kommune så langt. I kveld, mandag, er turen kommet til Konnerud og Skoger vest.

Publisert:

- Vi gleder oss til dialog med innbyggerne

Nye Drammen kommunes satsing på blant annet nærhet, lokaldemokrati og stedsutvikling skal gi en mer bærekraftig utvikling gjennom å gjøre kommunen bedre og mer attraktiv for innbyggerne. Det skal gi grunnlag for bedre folkehelse, livskvalitet, stolthet og stedstilhørighet.

Publisert: