Aktuelt fra Nye Drammen

Sommermøte i Wildenveys rike

De folkevalgte i Svelvik, Drammen og Nedre Eiker markerte slutten på første halvår med en befaring gjennom tre kommuner, kulturopplevelser og pølse i bløyta på Portåsen 21. juni.

Publisert:

Kundesentrene hentet inspirasjon

Kundesentrene er kommunenes knutepunkt mot innbyggerne. Ved månedsskiftet var de ansatte i Svelvik, Nedre Eiker og Drammen på studietur for å hente inspirasjon til arbeidet med oppbyggingen av kundesenterfunksjonen i Nye Drammen.

Publisert:

Kommunevåpen – utlysing og konkurransegrunnlag

Det utlyses med dette ut åpen profesjonell konkurranse om nytt kommunevåpen for Nye Drammen kommune for aktører innenfor grafisk formgiving, design, kunst og andre med kompetanse på området.

Publisert:

Direktører for arbeid, inkludering og folkehelse

Prosjektrådmann Elisabeth Enger har besluttet hvordan hennes topplederteam i den nye kommunen kommer til å se ut. Det blir blant annet egne direktører for arbeid og inkludering, folkehelse og effektivisering.

Publisert:

Direktører for arbeid, inkludering og folkehelse

Fire ideer valgt ut

Fire forslag ble valgt ut som vinnere av idémyldringen til nytt kommunevåpen for Nye Drammen kommune. Nå er det opp til de profesjonelle aktørene å jobbe videre med forslag til utseende på et nytt kommunevåpen.

Publisert:

Fire ideer valgt ut

Disse veiene må bytte navn

91 veier i Nedre Eiker, Drammen og Svelvik trenger nytt navn når de tre kommunene blir Nye Drammen kommune. Her er oversikten over hvilke veier som får nytt navn.

Publisert:

I dialog med Fjell og Brandengen

Det mest verdifulle med disse dialogmøtene er at vi politikere får svært viktige innspill som vi ellers ikke ville fått, oppsummerte Aps Mads Hilden etter dialogmøtet på Fjell bydelshus torsdag kveld.

Publisert:

Samlet alle lederne i Nye Drammen kommune

Mandag var over 400 ledere fra Nedre Eiker, Drammen og Svelvik samlet på Fredfoss i Vestfossen. Prosjektrådmann Elisabeth Enger ønsket velkommen til samlingen med å minne lederne om den viktige rollen de har når en ny kommune nå skal etableres.

Publisert:

Samlet alle lederne i Nye Drammen kommune

Elisabeth Enger møtte IBK

Årbogen Idrettspark lå badet i sol da prosjektrådmann Elisabeth Enger møtte ildsjeler i Idrettsforeningen Birkebeineren i Nedre Eiker.

Publisert: