Til helgen arrangeres Elvefestivalen 2018. De siste sjauejobbene og den siste finpussen gjøres for å skape en ny folkefest og nye musikkopplevelser på Gamle Kirkeplass. Nå får du sjansen til å være med på festen uten å betale en krone.

Andreas Muri, Bent  Inge Bye og Tore Opdal Hansen viser frem plakaten til Elvefestivalen.
BILDE: De tre ordførerne i Svelvik, Nedre Eiker og Drammen, Andreas Muri, Bent Inge Bye og Tore Opdal Hansen.

Den største folkefesten i området er utvilsomt Elvefestivalen midt i Drammen sentrum. I tre dager til ende yrer det av liv i sentrumsgatene og parkene rundt om i byen. Konsertområdet på Gamle Kirkeplass får i år besøk av artister som Sivert Høyem, Susanne Sundfør, Bjørn Eidsvåg, Herodes Falsk og Nico & Vinz – for å nevne noen.

Om mindre enn halvannet år er Nedre Eiker, Drammen og Svelvik en ny, stor kommune og Elvefestivalen vil også være en av nye Drammens store folkefester. Som et ledd i byggingen av den nye kommunen og byggingen av en felles kultur og identitet ønsker nye Drammen kommune å tilby billetter til innbyggere i de tre kommunene.

Et samarbeid mellom nye Drammen og Byen vår Drammen gjør nå at et større antall personer fra Svelvik, Nedre Eiker og Drammen kan oppleve folkefesten på Gamle Kirkeplass helt gratis.

Det eneste du må gjøre er å sende inn ønske om billetter:

  • For innbyggere i Drammen, Kundesenteret i Drammen kommune: e-post til 
  • For innbyggere i Nedre Eiker, Innbyggerkontakten i Nedre Eiker: Nettskjema for Nedre Eiker
  • For innbyggere i Svelvik, Bylaben i Svelvik:

Innbyggere i Svelvik og Drammen må huske å skrive navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer i mailen, og skrive "Billetter til Elvefestivalen fredag eller lørdag" i emnefeltet. 

Men husk at det er første mann til mølla. Hver husstand kan bare få 2 billetter enten til fredag eller lørdag.

Når registreringen er over, får du beskjed om du er blant de heldige. Billettene kan du da hente på din kommunes kontaktpunkt fra tirsdag til torsdag. Det er på ByLaben i Svelvik, Kundesenteret i Drammen Rådhus eller Innbyggerkontakten i Nedre Eiker Rådhus.

Lykke til! 

 

Hva som skjer under Elvefestivalen og det musikalske programmet på Gamle Kirkeplass finner du på elvefestivalen.no