I 2020 blir Nedre Eiker, Drammen og Svelvik en stor kommune. Du har kanskje noen spørsmål i forbindelse med det? I så tilfelle kan du stille ditt spørsmål her. Svaret får du i innboksen din.

Torbjørn Tandberg foreviger politikerne under det første felles kommunestyremøtet mellom Drammen, Nedre Eiker og Svelvik.
BILDE: Torbjørn Tandberg foreviger politikerne under det første felles kommunestyremøtet mellom Drammen, Nedre Eiker og Svelvik på Fossekleiva 16. august.

Det er mange store og små brikker som skal falle på plass før Nedre Eiker, Drammen og Svelvik er smeltet sammen og kan kalle seg Drammen i 2020. Mye av arbeidet har ikke startet enda, noe er i helt startgropa, mens på andre områder er arbeidet i gang.

I løpet av de neste årene er sansynligheten stor for at det vil dukke opp mange spørsmål, både fra kommunenes innbyggere og fra de ansatte i kommunene. Spørsmål om arbeidsplassen, veier, kommunale tjenester eller pensjon, bare for å nevne noe.

Her på nyedrammen.no vil vi fortløpende legge ut det vi har av informasjon rundt hele prosessen rundt sammenslåingen. Vi som jobber med nyedrammen.no skal gjøre vårt ytterste for å informere og oppdatere, slik at alle til enhver tid skal kunne vite hvordan det jobbes og hva som skjer i sammenslåingsprosessen.

Lurer du på noe, kan du stille spørsmålet ditt her, og du vil få et svar tilbake via din mail.
Dersom vi ser at ditt spørsmål er en gjenganger, kan det være vi skriver inn spørsmål og svar anonymt under spalten «ofte stilte spørsmål og svar».