Ingvild Bråthen er ansatt som ny kommuneadvokat i Nye Drammen kommune.

Kirsti Aas Olsen, direktør for administrasjon og administrativ effektivisering, er veldig fornøyd med at Ingvild Bråthen i dag takket ja til stillingen som kommuneadvokat.
Kirsti Aas Olsen og Ingvild Bråthen
BILDE: Kirsti Aas Olsen, direktør i Nye Drammen kommune og Ingvild Bråthen, ny kommuneadvokat i Nye Drammen.
- Vi har hatt en ekstern utlysning og flere på intervju. Vi mener Ingvild var den beste både faglig, men også til det det som handler om lederdelen av kommuneadvokaten, sier Aas Olsen.
Ingvild jobber i dag som konstituert kommuneadvokat hos Kommuneadvokaten i Drammensregionen. Dette er et felles advokatkontor for kommunene Drammen, Hurum, Nedre Eiker, Røyken, Sande og Svelvik. Men fra 01.01.2020 blir kommuneadvokaten en del av basisorganisasjonen i den nye kommunen.

Ingvild Bråthen er 35 år. Hun er født og oppvokst i Sande, og bor i Svelvik. Hun har jobbet hos Kommuneadvokaten i to år. Før det jobbet hun som advokat i Advokatfirmaet Haavind i ni år, hvor hun arbeidet særlig med eiendomsrett, plan- og bygningsrett, prosedyre og forvaltningsrett.

- Jeg er veldig glad for valget jeg har tatt, sier Ingvild Bråthen og smiler.
- Kommuneadvokaten består av flinke folk som det er en glede å jobbe med og lede.  
Hun liker å jobbe for en stor offentlig aktør i området hun selv har vokst opp. Hun synes det å jobbe i grensesnittet mellom politikk og administrasjon er interessant, og hun gleder seg til å være med å bygge opp, utforme og være en bidragsyter inn i den nye kommunen.
- Jeg gleder meg til å fortsette å utvikle kommuneadvokaten som en faglig sterk og viktig bidragsyter innenfor de fag- og tjenesteområdene kommunen arbeider med, sier hun.
Kommuneadvokat ingvild Bråthen
BILDE: Ingvild Bråthen ble i dag, fredag 7.juni, ansatt som kommuneadvokat for Nye Drammen kommune.