Rådmannen i Svelvik, Leif-Arne Steingrimsen, er ansatt som rådgiver i prosjektstaben i Nye Drammen kommune.

Steingrimsen, som er økonom med statsvitenskap i fagkretsen, får blant annet ansvaret for å lage en økonomiplan for den nye kommunen. - Dette er et svært omfattende arbeid fordi her starter vi med blanke ark, sa prosjektrådmann Elisabeth Enger da nyheten ble sluppet på et ledermøte i Svelvik tirsdag morgen.

Steingrimsen (49) overtok som rådmann i Svelvik 1. september i fjor. Før det var han assisterende rådmann under Gro Herheim. Han begynte i Svelvik kommune in 2010, da som økonomisjef.

Det var ingen sure miner i rådhuset i Svelvik, selv om en populær sjef med dette får kontor i Drammen. - Vi mister ham jo ikke. Tvert imot er det veldig bra for Svelvik å få en så sentral medarbeider i prosjektstaben, sa ordfører Andreas Muri, som allerede tirsdag startet arbeidet med å finne en ny rådmann. Prosjektrådmann Elisabeth Enger la ikke skjul på at hun var svært fornøyd med ansettelsen.

Steingrimsen begynner i prosjektstaben etter nærmere avtale. Leif-Arne Steingrimsen understreket at han gleder seg til nye oppgaver, selv om det også er med litt blandede følelser han slutter etter sju år på rådhuset i Svelvik.

Her er han fotografert, flankert av ordfører Andreas Muri og prosjektrådmann Elisabeth Enger.

Leif-Arne Steingrimsen, Andreas Muri, Elisabeth Enger